Added to cart!

Give customers more details.

View my cart (0)

Tips til at sammensætte din egen kunstbuket!

  • , ved
  • 3 min læsetid
fotooo

Tips til at sammensætte din egen kunstige buket!

Kunstige blomster bliver mere og mere populære. Derfor er det indelukkede billede af kunstige blomster ved at forsvinde. Det skyldes, at kvaliteten af kunstige blomster er smukkere end nogensinde. Selvom der ikke findes silkeblomster, bruges der kun en lille mængde silke kombineret med plastik. Plasten bliver af bedre og bedre kvalitet, hvilket betyder, at den misfarves mindre. Det betyder, at kunstige blomster har en lang levetid, hvilket gør dem til et bæredygtigt valg. Blomstertrenden i 2021 er plukkebuketten eller markbuketten. Det skal se ud, som om du lige har plukket blomster i naturen og sat dem sammen i en vase. Buketten består af kunstige blomster i forskellige farver og blomsterstængler i forskellige længder. I en markbuket er der ikke tilføjet så meget grønt. Det får de kunstige blomster til at skille sig mere ud. Her er nogle tips til at sammensætte din egen kunstige buket.

1. Brug forskellige blomsterformer

Der findes tre forskellige typer blomsterformer: piggeformede, forgrenede og kugleformede. Vælg den samme mængde af hver type blomsterform. Brug ca. 15 stilke til en stor buket og ca. 10 stilke til en lille buket.

Tip: Vælg at bruge en eller to iøjnefaldende blomsterformer, for eksempel den kunstige blomst Delphinium. Det er blikfanget i den kunstige buket. Brug også lidt grønt til at fylde buketten op, for eksempel en kunstig eukalyptusgren eller kunstigt bregnegrønt. Du kan også vælge at tilføje nogle grene, f.eks. en kunstig prydgren ahorn.

2. Farver på kunstige blomster

Hvilken farve du vælger til de kunstige blomster, afhænger naturligvis af dit interiør. Du kan f.eks. vælge en farverig buket med forskellige farver kunstige blomster blandet sammen eller en mere rolig buket med forskellige pastelfarver eller endda helt hvid.

3. Blomsterarrangement

Stilkene på de kunstige blomster har forskellige længder. Vælg hellere for lange stilke end for korte. Stilken på den kunstige blomst indeholder en tråd, så du kan klippe eller bøje stilken til den ønskede længde. Denne tråd gør det muligt at bøje de kunstige blomster i form.

Nu, hvor du har valgt alle mulige blomsterformer og -farver, er det tid til at arrangere de kunstige blomster. Bind den kunstige buket i hånden for at få det bedste resultat. Først arrangerer du alle de kunstige blomster fra lang til kort i en række fra venstre mod højre. Tag den første kunstige blomst i hånden, og kryds den næste kunstige blomst over den. Drej den kunstige buket indimellem, så den ser godt ud fra alle sider. Sørg for at holde blomsterstilkene i samme længde forneden. Når du har arrangeret alle de kunstige blomster, kan du tilføje lidt mere grønt. Det vil fylde buketten ud og få det til at se ud, som om der er flere kunstige blomster i den kunstige buket.

4. Vælg en vase

Som hovedregel skal buketten være halvanden gang så høj som vasen. Kunstige blomster er tungere end ægte blomster. Det betyder, at du skal passe på, at vasen ikke vælter. Fyld derfor vasen med lidt vand eller læg f.eks. nogle dekorative sten i den. Til en markbuket er det bedst med en høj vase, men til en klassisk buket er det pænere med en lavere vase. Så tænk grundigt over, hvilken type buket du vil have, før du vælger en vase.

Efterlad en kommentar

Efterlad en kommentar