Juletræet ud, den kunstige plante ind!

  • , ved
  • 1 min læsetid
w609h600

En af årets hyggeligste måneder er næsten forbi. Og det betyder, at juletræet også er ude af døren igen. Den hygge og stemning, som juletræet bragte ind i dit hjem, er der ikke længere. Pludselig har du et tomt, usocialt rum. Det er på høje tid med en ny stueplante til at fylde pladsen ud. Ud med juletræet, ind med stueplanten! Vi har derfor lavet en liste over de mest populære kunstige planter lige nu.

Kunstig plante Strelitzia

Strelizia er en af de mest populære kunstige planter i øjeblikket. Og det er ikke overraskende med dens smukke, store, grønne blade. Der findes to forskellige typer kunstige Strelitzia hos Easyplants Art Plants: Strelitzia Nicolai og Strelitzia Reginae. Strelitzia Nicolai har bredere, glattere blade i en lysere farve. Strelitzia Reginae har smallere, stivere blade, der er mere opretstående. Men den største forskel mellem disse to arter ligger i blomsten. Nicolai har sorte og hvide blomster, mens Reginae har karakteristiske orange blomster.

Ficus kunstig plante

Ficus kan kendes på sine store blade og kaldes også for violinbladplanten. Det skyldes, at Ficus' blade har en smal underside og bliver brede. Men vidste du, at Ficus ud over violinbladplante også kaldes tobaksplante? Ficus' blade kan blive op til en halv meter lange. Når bladene er tørrede, kan de bruges til cigarer. Det forklarer dens andet kælenavn!

Kunstig plante Kentia

Howea Forsteriana, bedre kendt som Kentia, er kongen blandt palmer: Det er en af de stærkeste palmer. Hollywood-palmen er dens andet kælenavn. Man ser ofte Kentia-palmen i film, en rigtig Hollywood-stjerne! Kentia stammer fra en ø i nærheden af Australien: Lord Howe Island. En smuk stueplante, der skaber en tropisk atmosfære i dit hjem.

Kunstig plante Alocasia

Alocasia har også fået det passende tilnavn elefantøre. Dette kælenavn skyldes formen på dens blade. Alocasia kommer fra den varme regnskov i Asien. Bladene på en Alocasia kan blive meget store, endda så store, at lokalbefolkningen bruger den som paraply.

Kunstig plante Monstera

Monstera, også kaldet hulplante. Monstera er let at genkende på sit slående udseende. Monsteraens blade har huller og fordybninger i dem. Det gør Monstera til et ægte blikfang.

Bestilonline eller besøg vores showroom i Rotterdam.

Bring naturen ind i dit hjem med de kunstige planter fra Easyplants. Var du i stand til at træffe et valg? Hvis du bestiller din kunstige plante i dag, har du den i morgen! Forsendelse over 25 euro er helt gratis. Har du stadig problemer med at vælge fra vores sortiment af kunstige planter? Besøg vores showroom i Rotterdam.

Efterlad en kommentar

Efterlad en kommentar