En liste over de hyppigst stillede spørgsmål om kunstige planter og vores svar til dig

  • , ved
  • 2 min læsetid
dsc02802

De hyppigst stillede spørgsmål om kunstige planter og vores svar til dig

Når du køber en kunstig plante, har du måske stadig nogle spørgsmål, og derfor har vi listet de hyppigst stillede spørgsmål om kunstige planter til dig!

1. Hvad er kunstige planter lavet af?

Før i tiden var kunstige planter lavet af plastik. Det har fået de kunstige planter til at se forældede ud. Easyplants kunstige planter er af høj kvalitet og er lavet af en kombination af silke og plastik. Easyplants kunstige planter og træer forbliver smukke i lang tid, mens kunstige planter fra det lavere segment hurtigt bliver blå. Desuden ser disse falske planter ofte mest falske ud alligevel. Easyplants kunstige planter er umulige at skelne fra den ægte vare. Bladene føles endda ægte, og man kan se årerne løbe. Nogle gange bruges der endda en rigtig træstamme, for eksempel til det kunstige oliventræ.

2. Hvad er de mest populære kunstige planter?

De mest populære kunstige planter er faktisk ofte de samme som de mest populære stueplanter. Planter er trendfølsomme, så hvert år introduceres en ny favorit. I øjeblikket er de mest populære kunstige planter strelitzia, kentia, alocasia, monstera, bambus og fiddle leaf.

3. Jeg har bestilt en kunstig plante, hvad nu?

Da den kunstige plante sendes i en pakke, vil den ankomme pakket. Du skal selv forme planten. På grund af metaltråden i grene og blade kan du nemt forme planten ved at folde og bøje den. Sørg for at bøje metaltråden i en rund form. Det skaber et naturligt look. Den kunstige plante kommer i en potte med beton for ekstra robusthed. Vores råd er at placere den kunstige plante i en dekorationspotte. Fyld krukken med bark eller mos for at fuldende den.

4. Hvordan vedligeholder man kunstige planter?

Kunstige planter kræver næsten ingen vedligeholdelse. Men en kunstig plante er en rigtig støvfælde. For at den kunstige plante skal se så ægte ud som muligt, er det vigtigt at rengøre den for støv med jævne mellemrum. Brug en tør klud eller f.eks. en swiffer. Brug absolut ikke en våd klud. Det skyldes, at nogle af vores kunstige planter er lavet af ægte træstammer og/eller grene.

5. Kan kunstige planter stå udendørs?

Ikke alle kunstige planter kan stå udendørs. På vores hjemmeside finder du en kategori med kunstige planter, der egner sig til udendørs brug. Selvom kvaliteten af de kunstige planter er meget god, er det ikke alle kunstige planter, der er modstandsdygtige over for forskellige vejrforhold, såsom regn eller vind. Desuden vil planterne misfarves under påvirkning af Uv-stråling fra solen. Kunstige planter til udendørs brug kan genkendes på vores hjemmeside ved hjælp af UV-logoet.

6. Hvor kan jeg købe kunstige planter?

Der er mange forskellige kvaliteter af kunstige planter til salg. Når du køber en kunstig plante, skal du være opmærksom på kvaliteten. Easyplants er det rigtige sted at lede! De kunstige planter fra Easyplants er af høj kvalitet og kan ikke skelnes fra den ægte vare. Bestil på vores hjemmeside eller besøg vores showroom i Rotterdam!

Efterlad en kommentar

Efterlad en kommentar