Fordelene ved kunstige planter for dig på et øjeblik

  • , ved
  • 2 min læsetid
dsc02804

Planter bliver mere og mere populære. Man ser dem overalt: i hjemmet, på kontoret, i butikker. Planter får din indretning til at se naturlig og frisk ud. Men planter kræver vedligeholdelse. De skal vandes, gødes, pottes om og trimmes. Har du ikke grønne fingre eller simpelthen ikke tid til at vedligeholde planter? Så er kunstige planter den ideelle løsning. Vi har listet fordelene ved kunstige planter for dig nedenfor.

Et overblik over fordelene ved kunstige planter for dig

Planter bliver mere og mere populære. Man ser dem overalt: i hjemmet, på kontoret, i butikker. Planter giver din indretning et naturligt og friskt look. Men planter kræver vedligeholdelse. De skal vandes, gødes, pottes om og trimmes. Har du ikke grønne fingre eller simpelthen ikke tid til at vedligeholde planter? Så er kunstige planter den ideelle løsning. Vi har listet fordelene ved kunstige planter for dig nedenfor.

1. Kunstige planter dør ikke

Dumt, men sandt. Rigtige planter kan hurtigt dø af for meget eller for lidt vand, for meget eller for lidt lys eller den forkerte planteføde. Med en kunstig plante i dit hjem behøver du ikke at bekymre dig om mængden af vand eller lys. Kunstige planter er altid i tip-top form.

2. Kunstige planter kræver (næsten) ingen vedligeholdelse

En kunstig plante behøver hverken vand, beskæring eller ompotning. Desuden behøver du ikke at tage hensyn til, hvor meget lys planten har brug for. Så du kan sagtens placere en kunstig plante i et mørkt rum eller på badeværelset for eksempel. Men giv den falske plante lidt kærlighed ved at folde den i form. Når du placerer den kunstige plante i en potte, er det en god idé at bruge for eksempel bark som fyldmateriale. Det vil gøre den kunstige plante helt umulig at skelne fra den ægte vare. Og nu skal du bare nyde din kunstige plante! Så du har ikke tid eller lyst til at passe planter, men vil stadig gerne have grønt i dit hjem? Så vælg kunstige planter.

3. Kunstige planter er ikke til at skelne fra ægte planter

Der er forskellige kvaliteter blandt kunstige planter. Vi sælger kun kunstige planter, der ikke kan skelnes fra den ægte vare. Man skal først røre ved dem for at opdage, at de er falske. Og selv da er det nogle gange svært at skelne mellem ægte planter og kunstige planter. For eksempel bruger mange kunstige træer en rigtig træstamme, hvorpå der er placeret blade lavet af plastik og kunstsilke.

4. Kunstige planter er hyperallergene

Både mennesker og dyr kan være allergiske over for visse planter. Planter kan forårsage en allergisk reaktion på hud, øjne og slimhinder. Med kunstige planter generer din allergi over for en plante dig ikke. Kunstige planter er derfor ideelle til f.eks. hoteller, hospitaler og kontorer. Sig farvel til din allergi!

5. Kunstige planter er ikke dyre!

Jeg kan høre dig tænke: men kunstige planter er dyre. At købe en plastikplante er ofte dyrere end at købe en ægte. Men tænk på en buket. Blomsterne er døde i løbet af et par dage. Hvis du vælger en buket kunstige blomster, vil du have glæde af blomsterne i årevis. Og så bliver du meget billigere.

Fordelene ved kunstige planter

Vi nævner dem igen for dig:

1. Kunstige planter dør ikke.

2. Kunstige planter kræver (næsten) ingen vedligeholdelse.

3. Kunstige planter kan ikke skelnes fra rigtige planter.

4. Kunstige planter er hyperallergifremkaldende.

5. Kunstige planter er ikke dyre!

Efterlad en kommentar

Efterlad en kommentar