De mest populære kunstige planter i 2021

  • , ved
  • 2 min læsetid
dsc02687

Planter bliver mere og mere populære. Men hvad nu, hvis du gerne vil have masser af grønt i dit hjem, men ikke har grønne fingre? Så er en kunstig plante den perfekte løsning. Du sætter en kunstig plante ned, og den kræver næsten ingen vedligeholdelse. Desuden er vores kunstige planter umulige at skelne fra den ægte vare. Vi forstår, at det er svært at vælge mellem vores kunstige planter, så vi har listet de fem mest populære kunstige planter i øjeblikket til dig.

De mest populære kunstige planter i 2021

Planter bliver mere og mere populære. Men hvad nu, hvis du gerne vil have masser af grønt i dit hjem, men ikke har grønne fingre? Så er en kunstig plante den perfekte løsning. Du sætter en kunstig plante ned, og den kræver næsten ingen vedligeholdelse. Desuden er vores kunstige planter umulige at skelne fra den ægte vare. Vi forstår godt, at det er svært at vælge mellem vores kunstige planter, så vi lister de fem mest populære kunstige planter i øjeblikket for dig.

1. Kunstig Strelitzia-plante

Bring troperne ind i dit hjem med den kunstige strelitzia, og skab din egen urbane jungle! Vidste du, at den kunstige plante strelitzia er opkaldt efter den engelske kong George III's hustru, Charlotte af Mecklenburg-Strelitz, som elskede planter? Den kunstige plante strelitzia, også kaldet paradisfugleblomst, har lange, smalle blade. Bladene på den kunstige plante strelitzia kan blive op til to meter lange. Det passer selvfølgelig ikke til alle indretninger, og derfor kan den kunstige plante strelitzia bestilles i forskellige længder.

2. Kunstig Kentia

Den kunstige palme kentia, kongen af palmer. Også kendt som Howea Forsteriana. Oprindeligt kommer kentiapalmen fra en ø nær Australien: Lord Howe Island. Kentiapalmen er en af de stærkeste palmearter. Den kunstige kentiapalme findes ofte på kontorer, fordi den er nem at vedligeholde. Desuden er kentiapalmen en rigtig Hollywoord-stjerne, fordi man ofte ser den i film.

3. Kunstig plante Alocasia

Alocasia stammer oprindeligt fra den tropiske regnskov. Her blev den dyrket for at blive spist og blev også brugt som paraply. Varme, fugtige forhold, det er, hvad alocasia kan lide. Men ingen grund til bekymring! Kunstplanten al ocasia er ikke så bekymret for klimaet. Alocasias bladstilke har aftryk som en zebra, og bladenes form ligner et elefantøre. Alocasia ligner en krydsning mellem en elefant og en zebra, deraf navnet: Alocasia Zebrina.

4. Monstera kunstig plante

Monstera stammer fra de tropiske regnskove i Mellem- og Sydamerika. Monsteraen kaldes også en hulplante på grund af dens specielle blade, der er fulde af huller. Monstera-planten er en rigtig klatreplante. Man kan ofte kende den kunstige monster aplante på dens store blade med huller i.

5. Kunstig plante Bambus

Bambus er et af de stærkeste materialer, der findes. Bambus vokser ofte meget hurtigt, men heldigvis ikke vores kunstige bambus. Den kunstige bambus kommer i forskellige længder og består af ægte bambusstokke med grønne plastikblade. Da den kunstige bambus er lavet af ægte bambusrør, er den ikke til at skelne fra den ægte vare.

6. Kunstig plante med violinblade

Sidst, men ikke mindst: violinbladet. Måske den mest populære kunstige plante i øjeblikket. Fiedelbladet er perfekt til at placere i et højt rum. Fiedelbladet stammer fra Afrika, men findes også i Sydamerika, Asien og Australien. Man kan sige, at violinbladet godt kan lide et varmt klima. Heldigvis har det kunstige violinblad ingen problemer med det hollandske klima og vil se godt ud overalt.

Efterlad en kommentar

Efterlad en kommentar