Dette er de mest populære store kunstige indendørs planter i 2020

  • , ved
  • 5 min læsetid
grote-kunstplanten-voor-binnen

Store kunstige planter til indendørs brug: Dette er de 6 mest populære store kunstige planter til indendørs brug i 2020.

2020 er et år, der indtil videre mest har bestået i at sidde inde i sit hjem. Det har sat alle på prøve. Det har selvfølgelig ikke været nemt ikke at gå ud i al den tid og især ikke at gå til overfyldte steder. Mange mennesker kunne ikke arbejde og sad derfor hjemme uden arbejde. Det skabte en masse tid til f.eks. huslige pligter eller ommøblering.

Grønt i hjemmet: Store planter er trendy

Hvis du indretter dit hjem på ny, er det før eller siden også det grønnes tur. Der er også klare tendenser, når det gælder planter i hjemmet.

I øjeblikket ser vi for eksempel, at store indendørs planter er meget populære. En stor plante giver straks et rum atmosfære og "fylder" rummet på en naturlig måde.

Men store stueplanter er ofte dyre: Det har taget dem lang tid at vokse sig så store, og det afspejler sig i prisen. Især for folk med ikke alt for grønne fingre er prisen på store indendørs planter ofte lidt af et chok.

Store kunstige planter til indendørs brug: perfekt alternativ til rigtige planter

Hos Easyplants har vi løsningen: store kunstige planter til indendørs brug. Hvis du ved, at du før har ladet planter dø, fordi du glemmer at vande dem eller simpelthen ikke ved, hvordan du skal passe dem, er store kunstige indendørs planter en ideel måde at være med på trenden.

Selvom store kunstige stueplanter ikke nødvendigvis er billigere end ægte store stueplanter, garanterer en stor kunstig plante af god kvalitet langvarig glæde: planten kan ikke dø og ser altid godt ud uden nogen indsats fra din side.

Desuden ser kunstige planter i dag bedragerisk ægte ud: Hvor kunstige planter tidligere så falske og plastikagtige ud, er nutidens kunstige planter svære at skelne fra den ægte vare. Det gælder også for de store kunstige planter til indendørs brug, som vi omtaler nedenfor.

De mest populære store kunstige planter til indendørs brug

Nedenfor finder du de mest populære store indendørs planter. Mange af disse indendørs planter fås i forskellige størrelser og derfor også i forskellige priskategorier.

1. Kunstig palme Phoenix de Luxe

Bring troperne ind i dit hjem med denne smukke kunstige palme Phoenix de Luxe, som ser meget livagtig ud. Med sine 2 meter er den et ægte blikfang. Stammen består af ægte træ, og de store palmeblade er lavet af plast i god kvalitet, som bevarer farven. Det forhindrer, at træet misfarves af f.eks. solen. Denne palme matcher farverne blå og grøn og passer både til en moderne og retro boligstil. Palmen kommer i en lille potte, som fylder lidt (på gulvet).

2. Kunstig bambusplante

Bambus er en planteart, der vokser hurtigt. Hvis du gerne vil have bambus i dit hjem, er det smart at vælge en falsk variant. Den kunstige plante bamb us holder pænt den samme højde og begynder ikke at kilde i loftet efter et stykke tid.

Ligesom den kunstige palme har den kunstige bambus dekorative blade lavet af plastik. Den kunstige bambus fås i mange forskellige størrelser og er ideel at placere i soveværelset eller på kontoret. Der findes mange forskellige typer kunstig bambus. For eksempel er den 1,40 meter lange kunstige japanske bambusplante en meget populær bambus. Det skyldes den lysegrønne farve, som skiller sig ud. Den passer godt til en eksotisk boligstil.

3. Kunstigt banantræ

Endnu et tropisk eksemplar. Med sit yndefulde udseende har det kunstige banantræ allerede bragt mange glade ansigter i 2020. Med sin kunstneriske form giver denne vildt populære kunstige plante enhver stue en hyggelig atmosfære. Ordet "art" i art plant er taget meget alvorligt med denne plante. Den er et sandt kunstværk med sine lange, yndefulde blade.

4. Kunstig plante Heliconia

Den kunstige plante Heliconia er anderledes end andre planter: Det er ikke en træagtig plante. De lange stængler, der bliver til blade, er smukt slanke at se på, passer ind i en elegant boligstil og matcher godt med farven hvid. Da planten er næsten 2 meter høj, passer den godt ind i stuen eller i en reception. Denne kunstige plante vil straks tiltrække sig opmærksomhed, når man kommer ind.

5. Kunstig Strelitzia-plante

Denne typiske kunstige indendørs plante fås i 3 højder:

Med sin mellemhøjde er den mindste variant perfekt til mange steder. Så du kan stille planten på bordet, i vindueskarmen eller i skabet. Ved at vælge en flot potte til strelitziaen, der matcher dit interiør, får du planten til at passe perfekt ind i din indretning.

6. Ficus Liana kunstig plante

Den eksotiske kunstige plante Ficus Liana har et særligt udseende med alle mulige lianegrene, der danner en stamme. Den store klase af blade i toppen af planten giver volumen. Planten fås i forskellige højder.

Og der er meget mere!

Forhåbentlig har du fundet den passende kunstige plante til dit hjem blandt disse trendy kunstige planter fra 2020. Hvis ikke, er du velkommen til at gennemse vores udvalg af kunstige planter: Vi har noget for enhver smag, og alle vores kunstige planter er nøje udvalgt efter deres udseende. Hos os er der ingen kunstige planter med et 'plastik'-look!

Store kunstige planter leveret hurtigt til dit hjem

De kunstige planter fra Easyplants bliver leveret til dig med posten. Hvis du bestiller din store kunstige yndlingsplante indendørs inden kl. 14, får du planten leveret i morgen. Forsendelsen af dine store kunstige planter er gratis over en ordreværdi på 25 euro.

Efterlad en kommentar

Efterlad en kommentar