Added to cart!

Give customers more details.

View my cart (0)

Store kunstige planter i interiøret

  • , ved Easyplants
  • 1 min læsetid
grote-kunstplanten-in-bedrijf

I rummelige indretninger kan det give merværdi at placere store genstande for at bryde rummet op. Ved at bruge grønne genstande som planter eller træer udstråler genstandene ro. Kunstige planter kan være et godt bidrag til dette. Læs mere om store kunstige planter hos Easyplants i denne artikel.

Hvor kommer store kunstige planter til deres ret?

Større kunstige planter kan faktisk bruges på to måder:

  1. Som blikfang i et lidt mindre rum;
  2. Som en beroligende indflydelse i et stort rum.

Hvis du har et lidt mindre rum og gerne vil tilføje et blikfang, er der forskellige kunstige planter, som egner sig godt til det. Tænk for eksempel på et stort palmetræ eller et stort kunstigt bambustræ.

I større rum kan kunstige planter også bruges som blikfang, men det er meget mere almindeligt i store rum at bruge flere store kunstige planter, der udstråler ro og bryder rummet op. Gode eksempler er store indgangspartier til virksomheder eller offentlige rum som biblioteker, hvor det er vigtigt at bryde rummet op.

Eksempler på passende interiør

Store kunstige planter kommer derfor til deres ret i mange forskellige indretninger. Easyplants har stor erfaring med at dekorere forskellige store indretninger. På kontorer kan det f.eks. være i:

  • - Indgangspartiet
  • - Præsentationsområder
  • - Spiseområder til større kontorer

I det offentlige rum er der også mange eksempler på, at store kunstige planter kan komme til deres ret. For eksempel i

  • - Indendørs swimmingpools
  • - Hospitaler
  • - osv.

I mange af de ovenstående eksempler er der en medarbejder, der er ansvarlig for at indrette rummet. Easyplants hjælper gerne denne medarbejder med at vælge de rigtige produkter.

Nemt at finde store kunstige planter

Hos Easyplants kan du nemt vælge inden for sortimentet efter længden på de kunstige planter. For eksempel kan du vælge kunstige planter og træer på 2,00 meter og længere. Hvis du vil variere længderne, kan du bruge filteret. Har du spørgsmål? Du er velkommen til at kontakte os!

Brandhæmmende kunstige planter

Brugen af store kunstige planter bliver ofte nævnt i samme åndedrag som brandhæmmende kunstige planter af mange større kunder. Brandsikkerhed er et vigtigt krav i mange organisationer, når de indretter et rum. Også her tilbyder Easyplants muligheder. Er du nysgerrig? Vi hjælper gerne!

Efterlad en kommentar

Efterlad en kommentar