Kunstige blomster: varig farve i hjemmet

  • , ved Easyplants
  • 1 min læsetid
kunstbloemen-langdurig-kleur-in-huis

Blomster lyser op i et rum. Det er de små detaljer i indretningen, der påvirker stemningen i huset. Ulempen ved blomster er deres levetid. Mange friske blomster holder sig højst i en uge. Takket være nye teknikker kan kunstige blomster være en god erstatning for friske blomster. Hos Easyplants Artificial Plants har vi et bredt udvalg af kunstige planter i høj kvalitet. Læs mere om nogle af de forskellige kunstige planter fra Easyplants nedenfor.

Kunstige buketter

En buket med matchende blomster og andet grønt kan stilles frem på et bord eller i et skab. Hos Easyplants finder du forskellige typer af buketter med kunstige planter. Vælg en buket, der matcher din indretning, eller lad den afhænge af årstiden. Kombiner forskellige buketter for at få et afbalanceret look. Buketterne er meget realistiske, så de ligner rigtige planter. Se alle kunstige buketter her.

Stilkblomster og grene

Grene og stængelblomster giver din indretning et roligt og naturligt look. Kombiner forskellige grene i en beholder, eller brug en bestemt gren flere gange forskellige steder i din indretning. Sortimentet af kunstige stængelblomster og grene er komplet, så du kan købe grene efter årstiden eller kombinere flere grene med hinanden. Udover grene og stængelblomster tilbyder vi også forskellige græsser. Se alle stængelblomster og grene her.

Blomstrende kunstige planter

Vil du gerne gøre din indretning mere 'grøn', men også give den lidt mere krop? Så kan en blomstrende kunstig plante være et godt supplement. I vores sortiment af kunstige planter har vi forskellige blomstrende kunstige planter. For eksempel:

  • - Geranier
  • - Orkidéer
  • - Blåregn Liana

De kunstige blomster varierer fra hinanden i størrelse og højde. Den store fordel ved de blomstrende kunstige planter er, at de holder farven hele året rundt. Nysgerrig på de kunstige planter? Se alle blomstrende kunstige planter her.

Vil du vide mere?

Vil du gerne vide mere om de kunstige blomster hos Easyplants? Så er du velkommen til at kontakte os. Også hvis du vil se planterne og blomsterne først for at sammenligne dem med hinanden. Du er velkommen i vores showroom.

Efterlad en kommentar

Efterlad en kommentar