Skab sommerstemning med kunstige planter

  • , ved Easyplants
  • 2 min læsetid
tropische-sfeer

Med den rigtige kombination af kunstige planter kan du skabe en sommerlig, tropisk eller asiatisk atmosfære. Kunstige planter og træer er ideelle til at skabe denne atmosfære i en restaurant, strandklub, butiksvindue eller bare i stuen.

Når man skal skabe sommerstemning, må planter ikke mangle. Uanset om du vil dekorere en strandbar, et butiksvindue eller bare din stue, kan kunstige planter og træer fås til ethvert budget og skabe en sommerstemning i ethvert rum.

Fordelen ved kunstige planter

Hvis du ikke har grønne fingre, eller forholdene for en palme, et oliventræ eller et banantræ ikke er optimale, er det tilrådeligt at gå efter en kunstig plante. Du vælger de kunstige planter, du vil have, én gang for at give dit rum et sommerlook, og du kan nyde dem ubekymret hele sæsonen! Alle kunstige planter og kunstige træer til salg hos Easyplants er af høj kvalitet og er meget realistiske og næsten ikke til at skelne fra den ægte vare.

Hvad koster kunstige planter?

Kunstige planter og kunstige træer koster betydeligt mere i indkøb end ægte planter, men du behøver kun at købe dem én gang, og så holder de sig lige så smukke i årevis, som da du købte dem. Det eneste, du skal gøre, er at støve de kunstige planter af fra tid til anden. Kunstige planter og træer kan fås helt ned til 10 euro. De dyreste og største kunstige planter kan koste omkring €260. Det er ofte større, imprægnerede kunstige planter og kunstige træer. Hvis dit budget er lidt mindre, kan du tage et kig på vores billige kunstige planter.

Sommerlige tropiske planter

Hvilke planter kan du bruge til at skabe en sommerlig og tropisk atmosfære? Især planter fra Middelhavsområdet. Det er planter som palmer, oliventræer eller banantræer. Med kunstig bambus og kunstig bonsai kan du skabe en mere asiatisk atmosfære. Der findes kunstige palmer, kunstige oliventræer og kunstige banantræer i forskellige højder. Ved at kombinere forskellige kunstige planter i forskellige højder kan du forvandle rummet til en ægte grøn tropisk oase.

Styrken ved at kombinere

Jo flere forskellige tropiske planter du blander i en scene, et rum eller et butiksvindue, jo mere atmosfære skaber det, og jo mere realistisk ser det ud. I naturen er der trods alt også mange forskellige tropiske planter blandet sammen. Du er velkommen til at kontakte os for at få råd om, hvilke planter der udgør den perfekte kombination til den atmosfære, du ønsker at skabe.

Gode råd til at skabe stemning

Vil du gerne købe kunstige planter for at skabe en middelhavs-, tropisk eller asiatisk atmosfære? Som specialist i kunstige planter hjælper vi dig gerne med at skabe denne atmosfære ved hjælp af velvalgte kunstige planter. Vi kan også rådgive dig om antallet af kunstige planter og kunstige træer, og om det er klogt at vælge brandhæmmende kunstige planter.

I øvrigt er ikke kun det kunstige træ, men også den kunstige blomst yderst velegnet til at komme i sommerstemning. Du finder det hele hos Easyplants kunstige planter.

Efterlad en kommentar

Efterlad en kommentar