Projekt plantning

  • , ved
  • 3 min læsetid
projectbeplanting-kunstplanten-restaurant

Planter i en virksomhed, på et kontor, på et hospital, i en swimmingpool eller i et cateringfirma kan skabe en bestemt atmosfære. Man kan vælge en moderne, elegant, eksotisk eller trendy oplevelse. Easyplants kan hjælpe enhver (stor) virksomhed eller institution med en plan for en passende projektbeplantning. Vi tænker gerne sammen med dig om en passende stil.

Fordele ved kunstige planter i projektbeplantning

Før du udarbejder din beplantningsplan, bør du vælge, om du vil bruge rigtige planter eller kunstige planter. Fordelen ved kunstige planter er, at de forbliver smukke i årevis, ikke kræver nogen pleje, altid ser lige så godt ud, som da de blev sat på plads og også er meget realistiske. Især på erhvervsmarkedet er brugen af kunstige planter meget populær. Der er trods alt ikke altid nogen i nærheden med grønne fingre og tid til vedligeholdelse. Det eneste, man behøver at gøre i ny og næ for at vedligeholde kunstige planter, er at støve dem af. En anden fordel er, at kunstige planter ikke udløser allergiske reaktioner hos folk med f.eks. høfeber. Det skyldes, at kunstige planter er lavet af silke.

Skab atmosfære med kunstige planter

Rigtige planter har brug for meget lys og gør sig godt tæt på et vindue. Kunstige planter kan trives overalt. Et kontor eller hotel med et stort indgangsparti kan få et flot, moderne look ved at placere en række store krukker symmetrisk. På et kontor eller en lægeklinik kan mindre kunstige planter som kunstige prydgræsser eller en kunstig orkidé se godt ud. Smukke kunstige buketter på en disk eller et læsebord i venteværelset kan også skabe lidt ekstra atmosfære, så dine kunder eller patienter føler sig bedre tilpas.

Forskellige typer af projektbeplantning

Når man tænker på projektbeplantning, tænker man måske umiddelbart på en plante eller et kunstigt træ ved indgangen til en kontorbygning, men der er flere andre tænkelige steder, hvor kunstig beplantning ikke vil se malplaceret ud. Hvad med f.eks:

  • - Hospitaler
  • - Swimmingpools
  • - Restauranter
  • - Telte på stranden

På alle disse steder spiller projektbeplantning en vigtig rolle for oplevelsen for de mennesker, der kommer der. En bestemt atmosfære kan etableres tydeligt og nemt. På alle disse steder er der vigtige faktorer, som gør det meget svært for rigtige planter at overleve. Faktorer, der skader rigtige planter, er:

  • - For lidt lys
  • - Klor
  • - Saltvand
  • - Høj luftfugtighed

Ved at arbejde med kunstige planter er det meget nemt at fylde rummet med alle slags planter uden at skulle tage hensyn til placering og de aktuelle forhold.

Oprettelse af en planteplan

Det er muligt at lave en planteplan selv, men du kan også bede de professionelle hos Easyplants om hjælp. Vi tænker gerne sammen med dig over, hvilke planter der kan kombineres, og hvordan de vil blive et blikfang i din institution.

Store kunstige planter

I store rum ser store planter bedst ud. I dette tilfælde vælger man ofte et kunstigt træ eller for eksempel en palme, bambus eller ficus. Den kunstige gummiplante er også en populær stor kunstig plante, som fås i forskellige højder og varianter.

Vil du købe kunstige planter?

På Easyplants' hjemmeside kan du se vores store udvalg af kunstige planter, kunstige blomster og kunstige træer. Det er også muligt at besøge vores showroom for selv at se, hvor smukke og realistiske vores kunstige planter er. Vil du gerne drøfte mulighederne for en beplantningsplan for din virksomhed eller institution? Så kontakt os helt uforpligtende. Vi vil med glæde hjælpe dig.

Efterlad en kommentar

Efterlad en kommentar