Prydgræsser, smukke i ethvert rum

 • , ved
 • 3 min læsetid
siergras-kunstgrassen

Prydgræsser findes i alle former og størrelser, og i naturen findes der mere end 100 forskellige græsarter. Med tuer, kun med blade og i mange forskellige farver. Kunstigt prydgræs er perfekt til at dekorere en stor hall eller lyse op i en stue.

Easyplants kunstige planter har også mange forskellige typer kunstigt græs i sortimentet. I denne artikel vil vi fortælle dig om de forskellige typer af kunstige græsplanter. Oplev de mange muligheder med kunstige græsser!

Køb prydgræsser

Easyplants har prydgræsser i potter, men også kunstige græsser på stilke, som lige skal placeres i blomsterskum. På den måde kan du nemt fylde en stor krukke med flere kunstige græsser, der er placeret tæt sammen og afsluttet med dekorative sten eller træflis. Hvis du vil købe prydgræsser, kan du tage et kig på vores side med kunstige prydgræsser. Her kan du tydeligt se alle de forskellige prydgræsser i en liste. Fra kunstigt pampasgræs til den kunstige græsplante Vossenstart eller den kunstige Yucca.

Easyplants tilbyder ikke kun kunstige græsser, men også en smuk kunstig plante eller blomst.

Arter af prydgræsser

Easyplants' sortiment omfatter en bred vifte af populære kunstgræsplanter, som alle har et forskelligt udseende. Nogle prydgræsser passer godt ind i hallen i din virksomhed, mens andre kunstgræsplanter ser godt ud i din stue. Kunstgræsplanten Cyperus, også kendt som papyrusplanten, er en smuk lysegrøn græsplante, der giver stemning til den bare plet i stuen eller på kontoret. Mange populære kunstige prydgræsser fra vores sortiment er:

 • - Kunstig græs plante rævehale
 • - Kunstig bambus
 • - Kunstig alopecurus
 • - Kunstig græsplante pompon
 • - Kunstig yucca

Stedsegrønne prydgræsser

Mange vælger prydgræsser for at sætte kulør på haven selv om vinteren, men hvorfor kun vælge stedsegrønne prydgræsser udendørs, når man også kan sætte smukke græsplanter indendørs? Nogle planter er meget sæsonbetonede, så det er ikke særlig realistisk at have blomstrende kunstige planter om vinteren. I så fald kan du sagtens gå efter prydgræsplanter, der ikke er sæsonbetonede. Stedsegrønne prydgræsser ser ikke malplacerede ud i noget interiør og giver et naturligt look hele året rundt.

Høje prydgræsser

Prydgræsser findes i forskellige størrelser, og kunstige prydgræsser fås fra 53 cm i højden. De fleste kunstige græsser i Easyplants-sortimentet er højere. Der er kunstige græsplanter fra 85 til 140 cm høje. Høje prydgræsser omfatter følgende typer kunstige græsplanter:

 • - Bambus (105 cm)
 • - Pampasgræs (120 cm)
 • - Pompon (120 cm)
 • - Yucca (120 cm)
 • - Rævehale (120 cm)
 • - Mælkebøtte (135 cm)
 • - Cyperus (140 cm)

Kunstige planter til udendørs brug

Kunstgræsplanterne i Easyplants sortiment er kunstige planter, der ikke er egnet til udendørs brug. Selvom kvaliteten af vores kunstige planter er meget høj, er de fleste kunstige planter egnet til indendørs brug, herunder vores kunstige græsplanter. Hvis du sætter dem udenfor, vil de miste deres farve og udseende på grund af vejret. Vi har kunstige planter til udendørs brug i sortimentet, som er lavet af et andet materiale, der er bedre egnet til den skarpe sol, regn, hagl og vind.

Køb af kunstige græsser

Vil du købe kunstige græsser til at dekorere dit rum? Bestem først højden på planten. Jo større pladsen er, jo større kan kunstgræsplanten være. Desuden er det flot i en stor hall at sætte flere græsplanter sammen i en krukke. Vil du have hjælp til at vælge de rigtige prydgræsser? Bed om uforpligtende rådgivning, når du køber kunstgræs. Vi er glade for at tænke sammen med dig!

Efterlad en kommentar

Efterlad en kommentar