Giv din have farve med kunstige udendørs planter

  • , ved
  • 4 min læsetid
kunstplanten-voor-buiten

Kan du se dig selv sidde i efterårssolen mellem regnbygerne? Over dig passerer mørke skyer forbi, men nu og da kigger en varm solstråle gennem skyerne. Du nyder de sidste planter, der stadig er grønne, inden din have går i dvale.

Hvis du gerne vil have en grøn have året rundt, kan du gøre det ved at udskifte nogle planter med kunstige planter specielt til udendørs brug.

Med kunstige planter til udendørs brug kan du skabe en stedsegrøn have. Med en kunstig hæk behøver du ikke at gå i gang med hækkesaksen, men kan stadig nyde godt af et grønt skel mellem dig og dine naboer.

Er kunstige haveplanter anderledes end almindelige kunstige planter?

Ja, kunstige planter til haven skal kunne modstå alle vejrforholdene i vores turbulente hollandske klima. 'Almindelige' kunstige planter er velegnede til indendørs brug og vil ikke holde sig smukke i din have ret længe. Selvfølgelig kan en kunstig plante bedst placeres udenfor i sol, vind og regn i et par uger, men snart vil du se, at den kunstige plante udenfor lider under disse forhold. Derfor er kunstige planter til udendørs brug lavet af mere robuste materialer, der også er modstandsdygtige over for UV-stråling.

UV-resistente kunstige planter

Udendørs kunstige planter er lavet af et andet materiale, der får dem til at holde længere under forskellige vejrforhold. Vores kunstige udendørsplanter er UV-resistente, hvilket også betyder, at de ikke falmer så let, hvis de står i stærkt sollys i et stykke tid. Som du ved, bliver havemøbler af plast også misfarvede, når de står i solen i længere tid, og de kan endda gå i stykker i det lange løb. Easyplants' kunstige udendørsplanter har en særlig UV-beskyttelse, som gør, at de holder meget længere end kunstige planter uden denne beskyttelse.

Det skal dog bemærkes, at en kunstig plante udenfor i haven vil have en kortere levetid, end hvis den samme kunstige plante er indendørs alle dage. Hvor rigtige planter kan reparere skader fra de forskellige vejrpåvirkninger, kan en kunstig plante ikke. For ekstra lang levetid skal du skygge for dine kunstige planter på en solrig dag.

Billigt er dyrt

Hvis du køber kunstige planter til udendørs brug, kan du fint pynte din have med kunstige planter, men snart vil de skuffe dig. Billige kunstige blomster og planter er ofte ikke lavet til udendørs brug. De mister hurtigt farven og nedbrydes af det salte regnvand. Det er derfor en god idé at købe kunstige planter til udendørs brug, som kan modstå UV-stråling, regn og stærk vind. I et stykke tid vil din have se flot og farverig ud for ikke alt for mange penge, men hvis du regelmæssigt skal købe nye kunstige planter til haven, vil du stadig ende med at betale dyrt. Så det er bedre at købe gode kunstige planter til din have på én gang; det vil spare dig for mange penge i sidste ende!

Kunstige planter af høj kvalitet hos Easyplants

Hos Easyplants sælger vi kun kunstige planter til haven af høj kvalitet. Disse kunstige planter er alle UV-resistente og designet til at være yderst velegnede til udendørs brug. Alle kunstige planter og træer i vores sortiment ser meget realistiske ud og er af høj kvalitet. Vores kunstige planter er lavet med en robust stamme af ægte træ kombineret med plastblade.

Nyd din have så længe som muligt med kunstige planter

Lys din have, terrasse eller hoveddør op med kunstige planter. Din have eller dit uderum vil altid se grønt og velplejet ud. Og hvis de står i halvskygge, vil dine kunstige planter holde i lang tid. Invester i grønne planter til din have én gang, og nyd din smukke grønne have i lang tid, uanset årstid!

Skab atmosfære i din have med kunstige planter

Vil du gerne forvandle din have til et tropisk paradis? Rigtige tropiske planter som banantræer eller palmer klarer sig ikke godt i vores hollandske klima. Overvej at bruge kunstige træer specielt til udendørs brug, f.eks. en kunstig palme eller et banantræ. På den måde kan du nyde din tropiske have hele året rundt uden at skulle beskytte planterne og træerne mod kulde og regn.

Hvilke kunstige planter passer til din have?

Har du brug for hjælp til at vælge kunstige planter til udendørs brug eller til at skabe en bestemt atmosfære i din have? Eksperterne i kunstige planter hos Easyplants hjælper dig gerne og giver dig gode råd, du kan bruge. Du kan bestille de kunstige planter online eller besøge os i vores showroom. Når du bestiller, skal du altid tjekke, om den kunstige plante, du vælger, er egnet til udendørs brug i haven. Se hele vores oversigt over kunstige planter specielt til udendørs brug. Vi har også billige kunstige blomster, som er smukke til indendørs brug.

Bring sommeren indendørs i dårligt vejr!

Er vejret dårligt om sommeren? Så bring sommerstemningen indendørs ved at bringe farve ind i dit hjem med f.eks. sommerlige, tropiske planter eller kunstige blomster! En kunstig blomst findes i alle mulige farver og lyser øjeblikkeligt op i din indretning, selv når vejret ikke er så sommerligt.

Hos Easyplants finder du et meget bredt udvalg af kunstige træer, kunstige planter og kunstige blomster til både indendørs og udendørs brug. Har du lyst til at se vores sortiment i virkeligheden? Vi har også et showroom i Barendrecht, hvor du kan se vores sortiment efter aftale!

Efterlad en kommentar

Efterlad en kommentar