Hvordan laver man en smuk vase med kunstige blomster?

  • , ved
  • 2 min læsetid
vaas-met-bloemen

Mange mennesker har på forhånd en mening om kunstige blomster. Kunstige blomster er falske, det ligner plastik, det ser ikke smart ud. Det er bare et par af de slogans, som folk ofte råber, når det handler om kunstige blomster. Men nutidens kunstige blomster er langt fra falske.

Plastblomster er meget realistiske i dag og kan i mange tilfælde ikke skelnes fra ægte blomster. Forudsat at du køber de rigtige kunstige blomster, selvfølgelig! Med kunstige blomster tænker folk hurtigt på en plastikplante i en billig potte, men Easyplants har også smukke kunstige blomster i vase. I denne artikel giver vi dig tips til kunstige blomster i vase.

Vase med kunstige blomster

I sortimentet hos Easyplants kan du finde komplette sammensatte buketter. De er arrangeret efter farvekombination eller type af kunstige blomster. Det eneste, du skal gøre, er at vælge en matchende vase. Du kan også fylde din egen vase med kunstige grene, uanset om de er kombineret med kunstige stilkblomster eller ej. Afhængigt af vasetypen kan du nemt vælge et matchende blomsterarrangement.

Stor vase

Vil du have en stor vase med kunstige blomster? Så gå efter kunstige blomster med en længere stilk og en længere blomst. En buket med korte kunstige roser bliver let en dværg i en høj vase. Når du fylder en stor vase, skal du kigge på kunstige stilkblomster og grene. Det er store kunstige blomster, som er meget velegnede til en stor blomstervase. Det er blomster og kunstige grene, der er over 50 cm lange, som f.eks. den kunstige bjørneklo-blomst, blomstergrenen eller hortensiaen.

Glasvase

En glasvase med kunstige blomster kan bestemt heller ikke gå galt. Især med en buket kunstige blomster kan en glasvase være meget smuk. En glasvase behøver ikke at tage hensyn til blomsternes farve og passer også til ethvert interiør.

Hvid vase

En hvid vase er totalt hip! Til både landlige og moderne indretninger er en hvid blomstervase fyldt med kunstige blomster et ægte blikfang. Mens nogle vælger en hvid buket i en hvid, moderne vase, vil andre sætte en klassisk blandet buket i en hvid blomstervase. Begge dele er enkle stemningsskabere i din indretning. En kunstig buket pæoner kan faktisk give din stue en romantisk følelse. Så at kombinere en hvid vase med kunstige blomster kan give forskellige udtryk. Ved at veksle mellem forskellige buketter får din indretning et nyt look hver gang!

Dekoration af en vase med kunstige blomster

Ikke alle er blomsterhandlere. Sortimentet omfatter derfor også færdigkomponerede kunstige buketter. Hvis du er lidt kreativ, eller hvis du har mod på udfordringen, kan du også selv dekorere en vase med kunstige blomster. Køb forskellige kunstige blomster, kunstige grene og kunstige stilkblomster. Variér jævnligt ved at kombinere dem med en anden type kunstig blomst. På den måde får du en "ny" vase med kunstige blomster hver gang. Et tip fra os er ikke at overfylde kunstige blomster i en stor vase! En stor blomstervase er faktisk smuk med en minimalistisk fyldning.

Efterlad en kommentar

Efterlad en kommentar