Leder du efter en nem stueplante? Mød planterne fra EasyPlants!

 • , ved
 • 4 min læsetid
makkelijke-kamerplant

Nemme stueplanter finder du hos EasyPlants. Vores navn siger det hele: Hvis du leder efter en nem stueplante, er du kommet til det rette sted.

En nem stueplante: Hvad leder du egentlig efter?

Du er på udkig efter en nem stueplante. Der findes nemme stueplanter i forskellige kategorier. Spørgsmålet er: Hvad anser du for at være de vigtigste egenskaber ved en nem stueplante? Nogle af de egenskaber, der falder ind under betegnelsen "nem stueplante", er bl.a:

 • - En stærk stueplante, der tåler mindre opmærksomhed. Det er, hvad mange mennesker kigger efter, når de leder efter en nem stueplante. De er ikke altid trofaste med at vande eller fodre planten, og derfor leder de efter en plante, der kan tåle at blive slået.
 • - En plante, der er ligeglad med mængden af lys eller skygge. Der er masser af planter, der har specifikke instruktioner med hensyn til en lys eller mørk plet. For mange mennesker er en nem plante en, der trives på en lys, solrig plads såvel som en plads i skyggen.
 • - En plante, der ikke bekymrer sig om forskellige temperaturer og/eller forskelle i luftfugtighed. En anden ting er, at du måske leder efter en plante, der kan klare sig på badeværelset, selvom du godt kan lide at tilbringe en time under bruseren. Så leder man efter en nem plante, der kan klare høj luftfugtighed og et "tropisk klima".

Nemme planter i alle former og størrelser kan findes her!

Gode nyheder: Uanset hvilken nem plante du leder efter, har vi hos Easyplants specialiseret os i nemme planter. Så uanset om du er doven, glemsom, ofte væk hjemmefra eller meget kræsen og leder efter en plante, der matcher: du finder, hvad du leder efter hos Easyplants. En stueplante, der behøver lidt vand? Valget er dit. En nem stueplante med blomster? Hos os har du et bredt udvalg.

Tag et kig på vores produktsortiment. Vi sælger for eksempel

Vi har lidt af hvert. Tjek for eksempel vores blog om store kunstige planter til indendørs brug, og find ud af, hvad de mest populære store planter til indendørs brug er.

Det gode ved planterne fra Easyplants er, at de alle er lige nemme. Hvis du kigger på billederne, kan du ikke se, at de ikke er ægte. Og alligevel er de 'virkelig falske'. Så smukke kan kunstige planter være!

Stueplanter fra Easyplants: stærke planter, der ikke behøver noget

Det faktum, at alle vores planter er kunstige, gør dem til stærke planter, der behøver meget lidt. Den eneste vedligeholdelse, disse planter "behøver", er en forsigtig afstøvning i ny og næ. Så ser de ud som nye igen. Ellers behøver du ikke at bekymre dig om vores nemme planter.

Er du i tvivl om, hvorvidt en kunstig plante er noget for dig? Vi fortæller dig mere om fordelene ved kunstige planter nedenfor.

Fordele ved kunstige planter

 • - Den nemmeste stueplante. En kunstig plante holder i lang tid for alle. Uanset om du er på udkig efter en stærk indendørs plante eller en nem stueplante, der ikke har noget imod at stå i skyggen: en kunstig plante kan lide det hele.
 • - Meget ægte udseende. Billigere kunstige planter har ofte et udpræget falsk, "plastisk" look. Vores kunstige planter er af meget høj kvalitet. Det kan man også se på planterne: Man skal stå lige oven på dem for at få mistanke om, at de er falske. Vi får nogle gange historier fra folk, som efter deres ferie for eksempel finder ud af, at de kunstige planter også er blevet vandet af en omsorgsfuld plantesitter....
 • - Kæledyr er ikke berørt. En ægte plante kan nogle gange være en pestilens for f.eks. katte. De kan f.eks. ikke lide lugten, eller de kan begynde at tygge på planten. En gennemsnitlig kat eller et andet kæledyr bliver ikke så let imponeret af en kunstig plante, hvilket er en fordel for både planten og kæledyret.
 • - Også anvendelig i f.eks. kolde eller våde rum. Til nogle rum er det svært at finde egnede planter. Hvilken plante sætter man f.eks. på bænken i en kold, lidt trækfuld hall? Og hvilken plante vil være glad i et badeværelse med høj luftfugtighed og lidt lys? Svaret er: en kunstig plante.
 • - Der findes særlige kunstige planter til udendørs brug. Ikke alle kunstige planter kan stå ude. Easyplants har specielle kunstige planter til udendørs brug. Disse planter er modstandsdygtige over for vejrpåvirkninger og UV-stråling og forbliver smukke i lang tid.

Easyplants til indendørs: Det er også nemt at bestille!

Har du allerede tænkt på det ideelle sted at placere en livagtig kunstig plante? Hos Easyplants har du et stort udvalg, uanset hvilken plante du er på udkig efter. Tag for eksempel et kig på vores indendørs planter for en stor nem stueplante, eller tjek vores kunstige kontorplanter for stærke planter, som er populære blandt kontoransatte, der har noget grønt i deres arbejdsmiljø. Eller vælg en lysere variant og gå efter en kunstig blomst!

For hver ordre hos Easyplants gælder:

 • - Fri fragt over 50 euro i NL og BE
 • - Bestilt før kl. 14.00 = leveret i morgen
 • - 14 dages returret

Efterlad en kommentar

Efterlad en kommentar