Added to cart!

Give customers more details.

View my cart (0)

Kunstige planter på kontoret

  • , ved
  • 1 min læsetid
banner11

I en tidligere artikel nævnte vi 5 fordele ved grønne planter på kontoret. I denne artikel præsenterer vi nogle kunstige planter, som er meget populære til forretningsbrug. Nøgleordene for disse kontorplanter er generelt: realistisk, repræsentativt, roligt udseende. Læs mere om mulighederne med kontorplanter hos Easyplants nedenfor.

Indbydende ved indgangen

Hvis du har et kontor med en bred indgang, kan det være fint at placere nogle kunstige planter der, som kan understrege symmetrien. Buksbom bruges ofte til dette formål. Kunstige buksbomtræer har et meget naturligt look og er meget indbydende. Hos Easyplants har vi forskellige buksbomtræer til rådighed. De kunstige træer adskiller sig fra hinanden i højde og form. Hvis indgangen er stor, kan du vælge lidt større og højere buksbom, mens små buksbom er helt rigtige til lidt mindre rum. Som et alternativ til buksbom bruges laurbærtræer også ofte. Der findes forskellige kunstige laurbærtræer.

På butiksgulvet

På butiksgulvet er det rart, hvis der er en åben atmosfære. Men der skal også være struktur. Det opnår man ofte ved at indrette forskellige "arbejdsblokke". Strukturen kan suppleres yderligere ved at bruge kontorplanter. Et kontor er dog ikke et ideelt miljø for rigtige planter. Der er ofte for lidt lys, og luftfugtigheden er heller ikke ideel. Derfor er kunstige planter et godt alternativ! Ficus bliver ofte brugt som kunstigt træ på kontoret. Dette træ har et relativt stort antal blade og er derfor meget nærværende i et kontorlokale. Desuden fås den kunstige ficus i forskellige farveaccenter. Det gør, at det kunstige træ passer godt ind i forskellige indretninger.

Gummiplanter er også meget udbredte. Også denne plante har mange blade. Den eneste forskel er, at gummiplanten har noget større blade, og at bladene hovedsageligt sidder i toppen af det kunstige træ. Fordelen ved kunstige gummiplanter er, at de også fås i ret høje varianter (højere end 2,0 meter).

Gode råd om kunstige planter på kontoret

Kunne du tænke dig at købe kunstige planter til kontoret? Så er du velkommen til at kontakte os. Som specialist i kunstige planter hjælper vi dig gerne med at købe flere kunstige planter til dit kontor. Vi kan rådgive om antallet af træer, typen af træ og også om, hvorvidt det er attraktivt at vælge brandhæmmende kunstige planter.

Efterlad en kommentar

Efterlad en kommentar