Easyplants kunstige planter i AD!

  • , ved
  • 2 min læsetid
dsc02829

Easyplants kunstige planter i AD! Kunstige planter og kunstige blomster fra Easyplants: ikke til at skelne fra den ægte vare! Ligesom ægte, men bedre. Har du set os i AD? I sidste uge var vi i AD med en artikel om kunstige planter.

Easyplants kunstige planter i AD! Kunstige planter og kunstige blomster fra Easyplants: ikke til at skelne fra den ægte vare! Ligesom ægte, men bedre.

Har du set os i AD? I sidste uge var vi i AD med en artikel om kunstige planter. Har du lyst til at læse hele artiklen? Så klik her.

Planter, du støder på dem i næsten ethvert interiør. Og det viser sig: Du finder en i 99% (!) af de hollandske husholdninger. Men hvad nu, hvis du ikke har grønne fingre? Så er kunstige planter løsningen. Takket være den høje kvalitet af vores kunstige planter, kan du have glæde af dem i årevis. I denne blog fortæller vi dig alt om fordelene ved kunstige planter, og hvad du skal være opmærksom på.

Hvor meget vand har planten brug for? Har planten brug for næring? Og hvad er det rigtige sted for planten? Med en kunstig plante er disse spørgsmål historie. En kunstig plante har ikke brug for vand, og dens placering betyder heller ikke noget. Der er selvfølgelig mange flere fordele ved kunstige planter. Læs derfor vores blog om fordelene ved kunstige planter. Her har vi listet fordelene ved kunstige planter for dig.

Billigt er dyrt. Det gælder også for kunstige planter. Kunstige planter af dårlig kvalitet bliver hurtigt misfarvede og ser også meget falske ud. Easyplants kunstige planter er af høj kvalitet og kan ikke skelnes fra den ægte vare. ''Bladene føles endda ægte, og man kan se årerne løbe, ved Didier van Willigenburg, medejer af Easyplants, som er ekspert i førsteklasses kunstige planter. Vi hører nogle gange fra kunder, at medarbejderne har vandet de falske planter. Hvis man ikke kan se, at det ikke er rigtige planter, kan man i hvert fald ikke se det med vores planter, siger van Willigenburg.

En kunstig plante holder i lang tid og kan derfor være et bæredygtigt alternativ. ''Premium kunstige planter er også ideelle til langvarig brug i hotelbranchen, på kontorer eller på hospitaler (eller praksisser), hvor miljøet skal være sterilt, tilføjer van Willigenburg.'' Desuden er kunstige planter hyperallergene. Både mennesker og dyr kan være allergiske over for visse planter. Med kunstige planter vil du ikke blive generet af dette.

Endelig, hvad koster en kunstig plante? Prisen for en plastikplante er ofte højere end for en rigtig plante. Men alligevel er prisen ikke så slem. ''Fordi vi selv importerer og køber smart ind, kan priserne sammenlignes med kunstige planter fra almindelige havecentre. Men selve planterne er af meget bedre kvalitet,'' forklarer Willigenburg.''

Benyt dig af vores sommerkampagne nu og få op til 15% rabat på udvalgte produkter. Du kan bestille via webshoppen eller komme forbi vores showroom i Rotterdam.