Top 3 over de smukkeste kunstige blomster til foråret

  • , ved Easyplants
  • 3 min læsetid
cyclaam-witte-bloemen

Bring foråret ind i dit hjem med smukke, blomstrende kunstige blomster. Efter alle de mørke dage er det tid til lidt farve igen. Med en kunstig blomst eller en kunstig blomstergren vil foråret i din stue vare ekstra længe. Læs i denne artikel, hvilke 3 forårsblomster der ikke må mangle i din forårsstue!

Smag og behag kan man selvfølgelig ikke diskutere, men der er helt sikkert nogle absolutte toppings, som passer fint til foråret. Fordelen ved kunstige blomster er, at de altid forbliver smukke, selv om man ikke har så grønne fingre. Det eneste, du skal gøre, er at støve disse realistiske kunstige blomster af en gang imellem og stille dem et andet sted. Ideel til folk, der gerne vil have hygge og natur ind i deres hjem.

Kunstig blomst, gren eller buket

Når du vælger en kunstig blomst, skal du først tænke på, hvad du kan lide. Nogle kunstige blomster, kunstige planter, en blomstrende prydgren eller en buket. Hos Easyplants sælger vi dem alle. Især om foråret er det rart at få lidt farve tilbage i hjemmet efter alle de lange mørke dage. Vi har samlet de 3 smukkeste kunstige blomster til dig, så du også kan bringe foråret ind i dit hjem. Lad solskinnet komme!

Top 3 forårsblomster

Kendetegnet for blomster, der udstråler forår, er helt sikkert blomstrende planter. De symboliserer, at naturen kommer til live igen. Pludselig dukker løg som krokus, påskeliljer, tulipaner og hyacinter op overalt. Blomstrende (kunstige) planter er derfor de bedste blomster til at bringe foråret ind i dit hjem, men hvilke planter taler vi om?

  1. Orkidéen

En ægte orkidé er en meget sart plante. Orkideer har det bedst i fugtig jord, der er godt drænet. Blandt andet af den grund er der mange, der ikke beholder orkideer ret længe. Den kunstige orkidéblomst kan tilbyde en løsning på dette. Den er meget realistisk og fås i forskellige farver, højder og potter. Se vores aktuelle sortiment på siden kunstige orkideer.

  1. Cyklamen

Cyclamen er en fin, beskeden plante med smukke blomster og et hjerteformet blad. Den kunstige Cyclamen er lavet af plast i høj kvalitet, hvilket gør den svær at skelne fra en ægte Cyclamen. Denne kunstige blomst er kun 28 cm høj og udstråler altid forår, da blomsterne aldrig visner! Kombinationen af brogede blade, grønne stilke og hvide blomster vil give dig den ægte forårsfornemmelse!

  1. Medinilla Magnifica

Medinilla er en stor stueplante på op til 60 cm med smukke lyserøde blomster. Den har dybgrønne blade og store lyserøde blomsterknopper. Vores kunstige Medinilla er en realistisk kunstig plante, der især med sin smukke lyserøde farve udstråler forår. Bring foråret lidt tættere på med blomstrende kunstige blomster.

Selvfølgelig vil en kunstig blomstergren heller ikke se malplaceret ud i dit forårsinteriør! Vi har forskellige grene med meget realistiske kunstige blomster, som altid fortsætter med at udstråle forår, selv når det for længst er gået over.

Blomsterløg

Blomsterløg er selvfølgelig også meget fine til dit bord derhjemme, men ulempen er, at disse løg ofte hurtigt blomstrer ud. Du skal også være forsigtig med ikke at vande dem for meget, men bestemt heller ikke for lidt. Hvis du ikke har så grønne fingre, kan du tjekke vores top 3 over forårsblomster!

Fordelen ved kunstige forårsblomster via Easyplants

Vi kan gøre det meget kort. Du behøver ikke at forlade dit hus! Selv i det til tider stadig triste forår er det ikke altid rart at skulle forlade huset for at bringe foråret ind i dit hjem. Du kan nemt bestille fra sofaen hos Easyplants. Når vi modtager din bestilling inden kl. 14.00, har du dine forårsblomstrende løg i hus.

Efterlad en kommentar

Efterlad en kommentar