Realistiske stilke til kunstige planter

  • , ved Sven van Rozendaal
  • 1 min læsetid
kunstplant-stammen-blog

Kunstige planter og kunstige træer er blevet mere og mere realistiske i de senere år. Hvor kunstige træer tidligere ikke havde meget til fælles med deres levende modstykker, er kunstige kvalitetstræer i dag en direkte kopi af rigtige træer.

Stærkt forbedret kvalitet

Det materiale, der bruges til kunstige planter og kunstige træer, spiller en vigtig rolle i denne sammenhæng. Easyplants' blog sætter jævnligt fokus på kvaliteten og konstruktionen af kunstige træer og planter. I denne artikel tager vi derfor et kig på grenene på de kunstige træer.

Kunstige planter har været brugt i stuer, kontorer og offentlige bygninger i årtier. På grund af de kunstige planters og kunstige træers popularitet er der i de senere år blevet lagt stor vægt på at forbedre de kunstige planter. Takket være denne forbedrede kvalitet kan Easyplants' kunstige planter kun skelnes fra ægte planter og træer i detaljer. Det gør de kunstige planter meget attraktive til både erhvervsmæssig og privat brug.

Ægte træ

Mens bladene på de kunstige planter er lavet af kunstsilke, er stammerne på de kunstige træer lavet af ægte træ. Ved at vælge træ fra tilsvarende ægte planter, matcher planternes stammer en-til-en. Desuden er træet behandlet, så planterne holder i lang tid. Så du køber en naturtro kunstig plante, som du kan have glæde af i lang tid!

Ved sammensætningen af træet eller planten sættes træpælene sammen i en lille potte med cement. Det forhindrer træerne i at blive toptunge og giver også en solid base, så grenene ikke spreder sig fra hinanden. Derefter laves der indhak i træernes grene, hvor de mindre kviste placeres. På disse kviste sidder der også blade lavet af kunstsilke, det materiale, som bladene på en kunstig blomst også er lavet af. Forbindelsen mellem stænglerne og grenene er omhyggeligt sammensat, hvilket giver et meget realistisk udseende og gør de kunstige træer næsten umulige at skelne fra ægte træer!

Efterlad en kommentar

Efterlad en kommentar