Kunstig plante fremhævet: Oliventræ

  • , ved Sven van Rozendaal
  • 1 min læsetid
kunstplant-olijf-blog

Oliventræer er hjemmehørende i Nordafrika og Middelhavsområdet. Der har oliventræer hovedsageligt et funktionelt snarere end et dekorativt formål.

Oliventræer

Men oliventræer bruges i stigende grad i Holland som et aktiv for haven, huset eller som indgang til et kontor. Men prisen for at købe et oliventræ er ret høj, og desuden tåler oliventræer ikke at blive flyttet særlig godt. Derfor er kvaliteten af oliventræets vedligeholdelse meget vigtig.

Oliventræets vækst

Unge oliventræer har en tynd stamme og stadig ret bløde grene. Ældre oliventræer har meget mere robuste grene og en flot karakteristisk stamme. Det er netop disse egenskaber ved et ældre oliventræ, der tiltaler mange mennesker. Problemet med oliventræer er dog, at de vokser ret langsomt. Derfor vælger mange et oliventræ, der har haft et rimeligt antal år til at vokse hos producenten. Prisen for disse ældre oliventræer er straks betydeligt højere end for yngre oliventræer.

Kunst-oliventræer

Disse egenskaber ved oliventræer kan gøre det attraktivt at vælge kunstige oliventræer i stedet for ægte oliventræer. Falske oliventræer er relativt billige og kræver også lidt vedligeholdelse. Ikke desto mindre er kunstige oliventræer meget realistiske, og derfor er det ofte attraktivt at vælge kunstige oliventræer som erstatning for ægte oliventræer. Hos Easyplants Art Plants har vi flere kunstige oliventræer i vores sortiment. Afhængigt af dine behov kan du købe et passende kunstigt oliventræ til dit kontor, hjem eller udestue.

Hjælp til at købe et kunstigt oliventræ

Hvis du er på udkig efter et kunstigt oliventræ, hjælper vi dig gerne med at købe et. Hvis du ønsker det, kan vi rådgive dig om de kunstige træer, der er endnu mere velegnede til det kunstige oliventræ, du har i tankerne. Vi hjælper dig også gerne med andre kunstige planter, der kan supplere oliventræet!

Efterlad en kommentar

Efterlad en kommentar