De mest populære kunstige planter i 2024

  • , ved
  • 3 min læsetid
dsc01354

Tidligere var det en trend at fylde vindueskarmen med planter, men nu er kunstige planter blevet en større del af vores indretning. I stedet vælger vi nu store kunstige planter som blikfang og fylder også rummet med nogle mindre kunstige planter. For eksempel kan du vælge at sætte en stor kunstig plante Strelitzia i hjørnet af rummet og på reolen, og omvendt en lille kunstig plante, som for eksempel den kunstige plante Monstera. Kunstige planter bliver mere og mere populære i 2024. Hvad er tendenserne inden for kunstige planter i år, og hvilken kunstig plante bør virkelig ikke mangle i dit interiør i år? Vi lister de mest populære kunstige planter i 2024 for dig.

Strelitzia kunstig plante

To populære sorter af Strelitzia er: Den kunstige plante Strelitzia Reginae og den kunstige plante Strelizia Nicolai. Men hvad er forskellen på disse to kunstige planter?

Strelitzia Reginae har store spidse blade og producerer smukke orange blomster efter et par år. På grund af disse smukke blomster er Strelizia Reginae også kendt som en paradisfugleplante. Med den kunstige plante Strelitzia Reginae behøver du ikke at vente i årevis på disse smukke blomster.

Bladene på Strelitzia Nicolai er mindre spidse, og desuden blomstrer planten ikke, før den når en højde på 3 meter. Den højde vil planten dog ikke nå så hurtigt i vores stue. Men heldigvis er dens rundere blade smukke nok i sig selv til at stråle i din indretning.

Strelizia er giftig for dyr og børn, så det er ideelt at købe den kunstige plante Strelitzia, så du kan nyde denne smukke plante ubekymret.

Kunstig Kentia

Bring troperne ind i dit hjem med vores kunstige Kentia plante. Kentia-palmen vokser kun på en ø i nærheden af Australien. Kun én art dyrkes som stueplante: Howea Forsteriana. Dette er den eneste imiterede version, vi tilbyder. Den kunstige Kentia har lange palmegrene med spidse grønne blade.

Ficus kunstig plante

Der findes mange forskellige sorter af Ficus. Det anslås, at der findes helt op til 750 forskellige arter. Ficus er også kendt som gummitræ eller tobaksplante. Faktisk blev Ficus-bladene tidligere brugt til at fremstille cigarer. Vores Ficus Lyrata er i øjeblikket den mest populære.

Kunstigt oliventræ

Oliventræet stammer fra områder i Mellemøsten og Middelhavsområdet. Oliventræer er kendt for at vokse meget langsomt, og derudover bryder oliventræet sig ikke så meget om det hollandske klima. Denne plante har brug for meget sollys. Den kunstige olivenplante er vedligeholdelsesfri og er ikke afhængig af sol og fugt. Det betyder, at du kan placere den kunstige plante overalt i dit hjem.

Det kunstigeoliventræ fås i forskellige størrelser, så du behøver ikke at vente i årevis på, at planten når den ønskede højde. Stammen på den kunstige olivenplante er lavet af ægte træ, har en fuld klase grønne blade og er komplet med naturtro oliven.

Kunstig plante Monstera

Monstera er en meget populær stueplante og kaldes også en hulplante. Den kunstige plante Monstera har store grønne blade med huller i. I troperne kan den blive op til 20 meter høj. Men bare rolig: Du kan selv vælge højden på din Monstera hos os. Vil du vælge en lille Monstera på 50 centimeter, eller vil du gå efter den store kunstige Monstera på ikke mindre end 240 centimeter?

Efterlad en kommentar

Efterlad en kommentar