Brandhæmmende kunstige planter

  • , ved
  • 1 min læsetid
brandvertragende-kunstplant

I Easyplants sortiment findes mange af de mest populære kunstige planter også i en brandsikker variant. Disse brandsikre kunstige planter er noget dyrere end de normale varianter.

Brandsikre kunstige planter hos Easyplants

Det skyldes, at det er ret dyrt at behandle de kunstige planter med brandhæmmende coating. Denne coating påføres efter produktionen, og for at sikre de kunstige planters brandhæmmende funktion, er det nødvendigt at behandle de kunstige planter flere gange med den brandhæmmende coating. Det gør de brandhæmmende kunstige planter lidt dyrere end de normale kunstige planter fra Easyplants.

Kunstige planter på kontoret eller i receptionen

Især på steder, hvor der er relativt mange mennesker på et begrænset areal, er brandhæmmende eller brandsikre kunstige planter af stor betydning. De kunstige planters brandhæmmende funktion sikrer, at medarbejdere og besøgende har de nødvendige sekunder mere til at pakke deres tasker og forlade bygningen. Desuden kan brandhæmmende planter også reducere materielle skader ved at reducere spredningen af ild. Derfor er brandhæmmende kunstige planter meget velegnede som kontorplanter. Brandhæmmende kunstige planter bruges også ofte i receptioner på kontorer og i offentlige bygninger.

Gode råd om køb af kunstige planter

Vil du gerne vide mere om specifikationerne for brandhæmmende kunstige planter? Så er du velkommen til at kontakte Easyplants. Vi vil med glæde vise dig, i hvilket omfang de kunstige planter er brandhæmmende. På den måde kan du beslutte, om de kunstige planter passer til det rum, du havde i tankerne. Vi kan også hjælpe dig med at vælge de rigtige kunstige planter.

Efterlad en kommentar

Efterlad en kommentar